Kariyer Danışmanlığı Nedir?

Kariyer Danışmanlığı Nedir?

Kariyer danışmanlığı, bireysel kariyer yolculuğunuzu en profesyonel şekilde planlamanızı sağlayacak süreç yönetimini kapsamaktadır. Yetenek ve becerilerinizi en net şekilde fark etmenizi sağlayacak olan kariyer danışmanları, iş profilinizin oluşmasına yardımcı oluyor.

Kariyer sürecindeki belirsizliklerden kurtulmak, kararsız olduğunuz düşüncelerinizin etkin bir şekilde yönlendirilmesi için danışmanlık hizmeti alabilirsiniz. Danisarak.com.tr'nin profesyonel hizmetleri arasında yer alan kariyer danışmanlığı; meslek seçimi, iş arama, kariyer planı konusunda uzman desteği almanızı sağlıyor.

Bireylerin iş hayatına uygun bir rota çizen kariyer danışmanları, yaşam boyu mutlu ve verimli olacağınız seçimler yapmanız için hizmet vermektedir. İş yaşamınıza dair farkındalık oluşturabilecek danışmanlık süreci ile çalışma hayatına daha profesyonel bir geçiş yapacaksınız!

Kariyer Danışmanlığı Hangi Hizmetleri Kapsıyor?

Bireysel kariyer hedefi oluşturmak için hizmet alacağınız kariyer danışmanlığı, pek çok hizmetten faydalanmanızı sağlıyor.

Bu alanda alacağınız danışmanlık hizmeti sayesinde;

  • Kendinizi daha iyi tanımlayarak, bireysel kariyer sürecinizi hızlandıracak,
  • Güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyerek farkındalık kazanacak,
  • Profesyonel destek alarak eksik yönlerinizi daha kolay belirleyecek,
  • İş arama, kariyer süreci boyunca yaşadığınız stresi minimum düzeye indirecek,
  • İş başvurularının en önemli adımlarından biri olan CV hazırlama sürecinde uzman desteği almak,
  • İş görüşmelerinde gerçekleştirilen mülakat sürecini başarılı bir şekilde yönetmek,
  • Kendini tanımak, yapabileceklerini karşı tarafa doğru ve etkili bir şekilde aktarmak,
  • İş hayatına atılacağınız döneme güçlü hazırlanmak,
  • Kişilik envanteri testleri ile kendini tanıma,
  • Kendinizde ve kariyer sürecinizde ön plana çıkacak olan becerileri belirlemek ( iletişim, dil avantajı, teknik beceri vs.)
  • İş, mülakat, staj süreci ile ilgili teknik bilgi alarak kariyer danışmanlığı hizmetinden faydalanabilirsiniz.

Danışmanlık alanında hizmet veren firmamız, kariyer danışmanlığı hizmeti ile bireysel kariyer sürecinizin sorunsuz bir şekilde ilerlemesini sağlıyor. Firmamızın çalışanlarından profesyonel destek almak istiyorsanız hemen bizimle iletişime geçin!

Kariyer Danışmanlığı Hizmeti ile Eksik Yönlerinizi Belirleyin!

Ne yapmak istediğiniz konusunda size yardımcı olacak olan kariyer danışmanlığı, güçlü ve zayıf yönlerinizi belirleyerek kendinize yeni bir yol çizmenize olanak sağlıyor. Aldığınız destek sonucu; kariyer hayatınızda ön plana çıkacak olan, geliştirmeniz gereken veya eksik olan kısımları daha net görebilirsiniz.

Birey, çoğu zaman başkasını eleştirdiği gibi kendini eleştiremez. Dışarıya yönelik eleştirel tutumları kendi yaşamamıza geldiğinde devreye girmemesi, uzman yardımı ile çözümlenebilir. Kariyer planlaması da bu aşamalar arasında yer almaktadır. Kendiniz ile ilgili her türlü detayları, profesyonel yardım ile belirleyerek iş hayatına daha sağlam bir giriş yapabilirsiniz.

Profesyonel Kariyer Danışmanlığı Hizmeti: Danisarak.com.tr

Kariyer danışmanlığı, yapmak isteklerinizi saptamanıza yardımcı olacak hizmetler ile iş yaşamanızı kolaylaştırıyor. Danisarak.com.tr bu alanda hizmet alacağınız uzman firmalar arasında yer alıyor. Bireylerin, kariyer planlaması doğru bir şekilde çizmesine yardımcı olan Danışarak, sektör tecrübesi ile beklentilerinizi karşılıyor.

Kariyer danışmanlık hizmetlerimizin arasında;

  • İnsan kaynakları yönetimi
  • Danışmanlık
  • Psikoloji
  • Yöneticilik hizmetleri bulunmaktadır.

Kariyer planlaması ile ilgili danışmanlık hizmeti alarak, kariyer çalışmalarınızın yönetimini uzman ellere teslim edebilirsiniz. Sektör bilgisine sahip, donanımlı bir firmandan alacağınız danışmanlık hizmeti, kariyer basamaklarını daha kolay ve daha kararlı bir şekilde tırmanmanızı sağlayacaktır.

Danisarak.com.tr olarak verdiğimiz kariyer danışmanlığı hizmeti ile sizin için gerekli olan tüm desteği sağlıyoruz. Eksik yönlerinizi, gelişim noktalarınızı tespit edecek olan danışmanlık firmamız, kariyer sürecinizi kolaylaştırıyor.

Danisarak.com.tr olarak, Kariyer Danışmanlığı konusunda sizlere yardımcı olmak isteriz. Bizimle iletişime geçmek isterseniz, tıklayın...

Eğitim süreci hakkında bilgi almak için hemen videoyu izle!

Bize e-posta gönderin:

info@danisarak.com.tr

veya
Bizi telefon ile arayın:

+90 (533) 030 31 51