Güneş Enerjisi Sistemleri Danışmanlığı Nedir?

Güneş Enerjisi Sistemleri Danışmanlığı Nedir?

Yenilenebilir enerji kaynakları günümüzün şartları değerlendirildiğinde oldukça önemli bir yere sahiptir. Özellikle yeşil dünya konseptinin ön plana çıktığı bu yıllarda güneş enerjisi sistemleri daha da önem kazanıyor. Kurulum maliyetlerindeki uygun fiyatlar ise güneş enerjisi sistemlerini ülkemizde ve dünyada en çok kullanılan enerji sistemleri arasında birinci sıraya taşıdı.

Güneş enerjisi sistemlerinin gelecek yıllardaki yaygınlığı önemli bir derecede artacak. Birçok büyük kuruluş bu alana şimdiden giriş yaparken, danisarak.com.tr olarak bizler de güneş enerji sistemleri alanında danışmanlık ve eğitim vererek bireylerin ve kurumların bu alanda ön plana çıkmasını sağlıyoruz.

Sektördeki bu hızlı büyüme dünya genelinde ciddi bir pazar haline gelmeye başladı bile. Gelecekte en çok tercih edilmesi beklenen alanda uzman seviyesinde olmak ise bireysel ve kurumsal olarak faaliyet alanında bir adım önde olmanızı sağlayacak. Alacağınız danışmanlık ve eğitim ile sektörün tüm gerekliliklerini basit bir şekilde öğrenecek ve uygulamaya sokacaksınız.

Ülkemizde de artık her köşe başında güneş enerji sistemlerini görmek mümkün. Alandaki bu gelişim güneş enerji sistemlerini hayatın değişilmez bir parçası haline getirecek. Özellikle çatı yönetmeliğiyle birlikte her birey çatısına veya evin cephesine güneş enerji santrali kurabilecek ve bu elektriği devletin alım garantisi ile satabilecektir.

Bununla birlikte yapılan yasal düzenlemeler ile bireysel kullanıcıların elektrik satışından elde edecekleri kazançtan bir vergi alınmayacaktır. Bu haliyle değerlendirildiğinde artık güneş enerjisi sadece büyük şirketleri değil ülkenin tüm fertlerini ilgilendiren bir yapı haline dönüşmüştür. Özellikle küresel çaptaki kriz bağlamında artan enerji fiyatları dünya genelinde olduğu gibi Türkiye’de de güneş enerji sistemlerinin sayısını hızla artıracaktır.

Küresel çaptaki bu gelişmeler ve güneş enerji sistemleri alanındaki hızlı büyüme yetişmiş ve alanda tecrübeye sahip olan kalifiye personel açığını ortaya çıkardı. Danisarak.com.tr ekibi olarak sizlere bu alandaki tecrübelerimizi profesyonel ekiplerimiz ile aktarıyoruz ve sektörde sizlerin uzman seviyesine ulaşmanızı sağlıyoruz.

Peki, Danisarak.com.tr ekibi olarak biz neler yapıyoruz?

  • Güneş enerjisi sistemleri alanında gelişmiş personel sayısının artması ve önümüzdeki 50 yılın en gözde alanı olan güneş enerji sistemleri alanında kalifiye uzman personel yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
  • Yakın zamanda vazgeçilmez sektörler arasında yer alacak güneş enerji sistemleri alanında nitelikli personel sayısını artırmak amacıyla danışanlarımıza profesyonel ekibimiz ile en iyi ve gerekli eğitimi veriyoruz.

Sizlere sağlamış olduğumuz danışmanlık ve eğitim faaliyetleri ile sektörde yetkin hale gelerek güneş enerji sistemleri alanında rakiplerinizin iki adım önüne geçeceksiniz. Bireysel ve kurumsal anlamda alanın tüm gerekliliklerine en iyi şekilde deneyimleyerek giderek büyüyen bu pazar içinde aranan kişi ya da kurum olacaksınız.

Sizlere sağlayacağımız danışmanlık süreci ise şu şekilde işliyor:

  • Yönetmelik ve mevzuatlar çerçevesinde izlenecek adımlarda başlangıç noktası itibarıyla neler yapılması gerektiği yönünde rehberlik,
  • İlgili süreçlerin başlangıç, başvuru ve onay süreçlerinin izlenmesinde işletmelere danışmanlık verilmesi,
  • Onay süreci sonrası faaliyete geçirilme aşamasından, saha çalışmalarının sürdürülmesi ve tamamlanması sürecine danışmanlık verilmesi gibi hizmetleri kapsamaktadır.

Sizler de geleceğin en öneli sektörleri arasında bulunacak olan güneş enerji sistemleri alanında uzmanlık seviyesine çıkarak aranan personel ya da kurum olmak isterseniz, danisarak.com.tr'nin profesyonel ekibi tarafından hazırlanan danışmanlık programlarından yararlanabilirsiniz. Alacağınız danışmanlık ve eğitimler ile geleceğin en önemli sektörlerinden birinde yer almak için bizimle iletişime geçebilirsiniz.

Danisarak.com.tr olarak, Güneş Enerjisi Sistemleri Danışmanlığı konusunda sizlere yardımcı olmak isteriz. Bizimle iletişime geçmek isterseniz, tıklayın...

Eğitim süreci hakkında bilgi almak için hemen videoyu izle!

Bize e-posta gönderin:

info@danisarak.com.tr

veya
Bizi telefon ile arayın:

+90 (533) 030 31 51